Az Árkáddal szemben | Tel.: +36 (62) 426 433
szte
Csillag Autósiskola Csillag Autósiskola Csillag Autósiskola
Csillag Autósiskola cím
csillagautosiskola.hu
E-learning

E-learning tanfolyamra való ONLINE jelentkezés

Intézd el a beiratkozást otthonról! Csak a személyes adataid, és egy bankkártya szükséges, és akár már 10 perc múlva kezdheted is az anyagot. Kezdhetjük? :)

OTTHONRÓL SZERETNÉK BEIRATKOZNI MOST!

Mi is az az E-learning?

Egy új képzési forma, amelyben a Kresz elméleti oktatása számítógép & internet segítségével történik, nem tanteremben. Azoknak ajánlható, akik munkájuk, időbeosztásuk, elfoglaltságuk miatt nem tudnának bejárni tantermi képzésre.

Képzésre való felvétel 
Beiratkozáshoz szükséges:

 1. jelentkezési lap, és nyilatkozat kitöltése, képzési szerződés aláírása személyesen Ügyfélszolgálatunkon, vagy postai úton (jelentkezést követően küldjük, amit aláírva vissza kell küldeni 30 napon belül)
 2. személyi igazolvány, és lakcímkártya
 3. alapfokú iskolai végzettségről szóló iskolai bizonyítvány (ez a vizsgáig pótolható)
 4. ha van: érvényes vezetői engedély
 5. érvényes e-mail cím (FONTOS: freemailes email címet nem fogad el a rendszer, a freemail szolgáltatói problémák miatt). Javasoljuk az ingyenes, gmail-es e-mail címmel való jelentkezést.
 6. tanfolyamdíj + KRESZ vizsgadíj (4.600 Ft) befizetése

​Online jelentkezés esetén csak a 180 napos képzés választható elsősegély tanfolyammal.

A képzés akciós díja:

Tanfolyam megnevezése

Hozzáférési idő (óra/nap)

Tanfolyam AKCIÓS díja

Pótóra díja

(30 nap/10 óra)

90 napos  képzés

„AM” kategóriás képzés

60/90

19.900 Ft

5.900 Ft

„A” kategóriás képzés (24 év)

„A1” kategóriás képzés

„A2” kategóriás képzés

„B” kategóriás képzés

+ elsősegély tanfolyam

+ 4.000 Ft

180 napos képzés

„AM” kategóriás képzés

75/180

24.900 Ft

5.900 Ft

„A” kategóriás képzés (24 év)

„A1” kategóriás képzés

„A2” kategóriás képzés

„B” kategóriás képzés

+ elsősegély tanfolyam

+ 4.000 Ft

Motoros kategóriából – motoros kategória 

e-learninges átképzések

Tanfolyam megnevezése

Hozzáférési idő (óra/nap)

Tanfolyam AKCIÓS díja

Pótóra

90 napos képzés

„A” meglévő „A1”-el 2 éven túl

60/90

14.900 Ft

5.900 Ft

„A” meglévő „A2”-vel 2 éven túl

„A” meglévő „AK”-val 2 éven túl

„A2” meglévő „A1”-el 2 éven túl

„A1” kat. érvényes „B” kategóriával (B125)

60/90

19.900 Ft

5.900 Ft

180 napos képzés

„A” meglévő „A1”-el 2 éven túl

75/180

24.900 Ft

5.900 Ft

„A” meglévő „A2”-vel 2 éven túl

„A” meglévő „AK”-val 2 éven túl

„A2” meglévő „A1”-el 2 éven túl

A tanfolyamra jelentkező tanulóinknak díjmentesen biztosítjuk az Online Hatósági Vizsgafelkészítő anyagot (9.900 Ft értékben), amely a hatályos vizsgakérdéseket tartalmazza. Ennek elérhetősége 90 nap/12 óra.

Kérjük a Tanulóinkat, hogy a beiratkozáskor kapott regisztrációs e-mailen keresztül regisztráljanak be autósiskolánk E-titán fiókjába!

Innen az alábbi funkciók lesznek elérhetőek:

 • Elméleti órákkal kapcsolatos információk
 • Gyakorlati órákkal kapcsolatos információk
 • Vizsgákkal kapcsolatos információk
 • Pénzügyek (számlák, befizetések, online fizetés)
 • Okmányok (szerződések, dokumentumok)

A fenti árak elméleti vizsgadíjakat nem tartalmaznak. Elméleti alap és pótvizsga díja ezekre a kategóriákra 4.600 Ft, amelyet alapvizsga esetén a képzőszerven (Csillag Autósiskola) keresztül kell a VIB-részére befizetni.


A tanulót, miután beiratkozott, befizette az elméleti képzés díját, azonnal regisztráljuk az e-Educatio e-Titán rendszerébe. Ezt követően kap egy a képzéssel kapcsolatos regisztrációs e-mailt, regisztrál és elkezdheti az önálló felkészülést. A könnyített regisztrációhoz ajánlott gmail-es postafiók, vagy facebook hozzáférés!

A rendszer igény szerint tetszőleges időtartamban ad lehetőséget az e-tanfolyam megvásárlására 90 és 180 napban (részletesen a fenti táblázatban látható). Fontos tudni, hogy az első belépéstől számított 9 hónapon belül a tananyagot a különböző modulok segítségével el kell sajátítani és csak ekkor kaphat igazolást az e-learninges tanfolyam elvégzéséről. 

Fontos! A rendszerbe való első belépéstől (lásd fent!) számított 9 hónapon belül a tanulót ki kell írni alapvizsgára (a kiírástól számított 2 héttel előtte), egy éven belül sikeres elméleti vizsgát kell teljesíteni! Amennyiben a 9 hónapos illetve az egy éves határidő nem teljesül az addigi teljesítmény semmisnek minősül, tehát új tanfolyamot kell a sikeres elméleti vizsga teljesítéséhez kezdeni. Ha a fenti határidőkön belül a 90 órán túl pótóra igénye van, a tanulónak akkor pótóra díj befizetése után újabb hozzáférést lehet kérni (a pótórák díja a fenti táblázatban fel van tüntetve).


Ezután fel kell keresni a képzőszervet (Csillag Autósiskola) akivel a „Képzési Szerződés”-t megkötötte. Az E-learninges tanfolyam elvégzését bizonyító Képzési igazolás, „Nyilatkozat”Orvosi Alkalmasság igazolás valamint a „Jelentkezési Lap” birtokában az ügyféllel és a VIB-bel  való egyeztetett időpontban a vizsgadíj befizetése után jelenti a tanulót elméleti vizsgára.


Az E-learning képzésről:

Korszerű, interaktív, multimédiás tananyagok, tesztek, próbavizsgák, amelyek elektronikus, digitális úton érhetők el a tanuló számára, aki a saját számítógépén, internet kapcsolaton keresztül, egy web böngésző segítségével jeleníti meg ezeket.
A képzés moduláris alapon épül fel, figyelembe veszi a tanuló képességeit és készségeit, a saját időbeosztása és haladási üteme szerint halad végig a tananyagon. A rendszer a hatósági előírásoknak megfelelően manipulálhatatlanul rögzíti és értékeli a tanuló képzési programban rögzített előrehaladását, ellenőrző kérdésekre adott válaszait és eredményeit. A tanuló teljesítményének értékelése alapján, egy adott tananyagrészt csak akkor kezdhet el, ha a megelőzőt már befejezte. A rendszer ellenőrzi az oktatás elvégzésének feltételeit, határidejét is.

A képzés előnyei:

- Időben rugalmas, és nincs helyhez kötve.

- A tanfolyamra történő jelentkezés folyamatos, a kezdés ideje nincs időhöz, vagy létszámhoz kötve.

- Bárhol és bármikor elérhető, ahol van számítógép és internetkapcsolat.

- Önállóan, mégis ellenőrzötten és szabályozottan, saját időbeosztás és tempó szerint lehet előrehaladni, a tanulást bármikor meg lehet szakítani, majd folytatni.

- Korszerű és szórakoztató tanulást biztosít az informatika eszközrendszerét felhasználva, életszerű példák és szimulációk segítségével.

- A már elvégzett részek tetszőleges számban újra tanulhatóak, a tesztek tetszőleges számban ismételhetőek.

- A tanfolyam végén a tanuló képzés igazolást kap, amellyel elméleti vizsgára jelentkezhet.

A képzéshez az alábbi informatikai környezettel kell rendelkezni:

- Operációs rendszer: Windows XP, Windows Vista, Windows 7

- Böngésző: Internet Explorer 8/9, Mozilla Firefox 4.5

- Flash lejátszó: legutolsó, frissített változat

- Képernyőfelbontás: 1024×768, 1920×1080 (ajánlott)

- Internet letöltési sebesség: min. 768 Kbps.

Belépés az e-learning felületre: https://etitan.hu/site/ (Felhasználónévhez előzetes beiskolázás szükséges Ügyfélszolgálatunkon)

Utolsó módosítás: 2020. január 8-án.

2019/4: VSM - A1, A2, A elmélet: 80%, forgalom: 75%, VSM - B elm.: 62,8%, VSM - B forg.: 31,08%, ÁKÓ (B gyakorlat): 190,89%, KK (AM): 83.855 Ft, KK (A1): 124.900 Ft, KK (A2): 120.100 Ft, KK (A): 162.714 Ft, KK (B): 270.014 Ft​

​|Jogosítvány - Autósiskola - Szeged - Vezetői engedély - Forgalmi vizsga|

A csillagautosiskola.hu weboldal sütiket (cookie) használ. A honlap további böngészésével hozzájárul a használatukhoz. További információ!
Rendben