Az Árkáddal szemben | Tel.: +36 (62) 426 433
szte
Csillag Autósiskola Csillag Autósiskola Csillag Autósiskola
Csillag Autósiskola cím
csillagautosiskola.hu
Átjelentkezés

Sokan nincsenek tisztában azzal a lehetőséggel, hogy a járművezető-hallgatóknak joguk van képző szervet váltani. Számos esetben keresik meg iskolánkat olyan tanulók, akik más iskolákban csalódtak, vagy tisztességtelen hozzáállást tapasztaltak.

Az iskolaváltás 4 leggyakoribb oka:

  1. Akciós tanfolyam "beetetés": a hallgatókat rendkívül alacsony árral "becsábítják" az iskolába, majd a szerződés megkötése után, a tanfolyam elvégzése közben merülnek fel korábban nem említett, plusz költségek.
  2. Színvonalon aluli elméleti képzés: az elméleti vizsgán sorozatban buknak a hallgatók.
  3. Színvolnalon aluli gyakorlati képzés: vezetési idő lerövidítése (50 perc helyett gyakran 10-15 perces vezetések), a kifizetett óra alatt az oktató magándolgait intézik (bevásárlás, posta, stb), az oktató türelmetlen, agresszív magatartású, az oktató dohányzik (!) a gyakorlati óra alatt, az oktató "zsebre" próbál dolgozni, stb stb.
  4. Inkorrekt elszámolás: a képző szerv az átvett pénzösszegekről nem bocsát ki számlát, vagy túlszámláz, stb. Oktatók "zsebre dolgoznak", így a reklamáció esélye gyakorlatilag kizárt.

Sajnos ezek nem kirívó példák, hanem igen gyakoriak. Az ilyen képző szerveknél egy „B” kategóriás jogosítvány megszerzése akár a több százezer Forintot is meghaladhatja!

Az ilyen esetek elkerülése érdekében ajánljuk az átjelentkezés lehetőségét iskolánkhoz, ahol kínosan ügyelünk Ügyfeleink megelégedettségére.

Az átjelentkezéshez az „Igazolás tanuló áthelyezéséhez” nyomtatványt kell kitölteni 3 példányban, és behozni ügyfélszolgálatunkra.

​|Jogosítvány - Autósiskola - Szeged - Vezetői engedély - Forgalmi vizsga|

A csillagautosiskola.hu weboldal sütiket (cookie) használ. A honlap további böngészésével hozzájárul a használatukhoz. További információ!
Rendben