Az Árkáddal szemben | Tel.: +36 (62) 426 433
szte
Csillag Autósiskola Csillag Autósiskola Csillag Autósiskola
Csillag Autósiskola cím
csillagautosiskola.hu
Iskolavezetés

Pataki Bálint
iskolavezető-tulajdonos

Üdvözlöm a Csillag Autós és Motoros Iskola honlapján!

Pataki Bálint vagyok, az iskola vezetője és én fogom segíteni a felkészülését azokra a vizsgákra, amelyek sikeres letétele után megkapja a jogosítványát. Manapság már ennek hiányában a munkaerőpiacon elhelyezkedni szinte reménytelen.

Biztosíthatom róla, hogy nagyon jó iskolát választott!

Iskolavezetőként megkövetelem munkatársaimtól, hogy a legmagasabb szakmai színvonalon folytassuk képzéseinket, mind a tanteremben, mind az utakon egyaránt. Magam több, mint 40 éve élek ebben a világban, amelyet Közlekedésnek nevezünk. Az alaptanulmányaimat a jármű szerkezettel kapcsolatban, mint közlekedési technikus zártam. Fiatalon, 26 éves koromban kerültem a Hungarocamion Nemzetközi Fuvarozó Vállalathoz, mint akkor az ország legfiatalabb kamionvezetője, aki nemzetközi fuvarozásban is részt vehetett.

Valamivel több, mint 10 év alatt több, mint 1 millió kilométert tettem meg a kamion volánjánál. Angliától Iránig, Svédországtól Szicíliáig, Görögországtól Kuvaitig megismertem Európa és Ázsia forgalmát, közlekedési kultúráját. A járművezetés oktatásához szükséges felsőfokú tanulmányaim végeztével, mint szakoktató dolgoztam több, mint 10 évig. 2006-tól, mint iskolavezető igyekszem a lehető legmagasabb színvonalon tanítani, taníttatni a jogosítványt szerezni vágyókat.

Életem során a gépjárművezetés szeretete életformámmá vált, amit igyekszem átadni tanulóimnak.

Remélem a jövőben lehetőségünk lesz arra, hogy Önnek is bebizonyítsuk elhivatottságunkat!


Pataki Gergely
kommunikációs munkatárs

Pataki Gergely vagyok, az iskola egységes külső és belső arculatáért, megjelenéséért, online és offline kampányokért, valamint a honlap tartalmáért felelek. Szilárd meggyőződésem, hogy a megyei iskolák közül az egyik legjobban felkészült csapat vagyunk. Alapelvem, hogy nem hirdetünk olyat, amit nem tudunk vállalni, nem ígérünk olyat, amit nem fogunk betartani. A piaci versenyben mi a magas szakmai színvonallal veszünk részt, nem pedig a véget nem érő árversennyel. Bár a gépjárművezető-képző szakmában fiatalnak számítok, családi vállalkozásunknak köszönhetően lassan 10 éve foglalkozom a teljes marketing-tevékenységünkkel. Rendelkezem A és B kategóriás jogosítvánnyal, jelenleg pedig C kategóriás képzésben veszek részt. 2014-ben megszereztem a Nemzetközi Kedvtelési Célú Hajóvezetői jogosítványomat, így már nemcsak földön, hanem a vízen is aktívan szelem a kilométereket a Tiszán, és a Balatonon egyaránt.  A gépjárművezetés édesapám, és egyben legfőbb mesterem révén az évek során nekem is szenvedélyemmé vált, és ezt az életérzést is próbáljuk átadni a Csillag Autósiskola jelenlegi, és jövendőbeli tanuló részére is. Édesapámmal mind a családunkban, mind a vállalkozásunkban egy csapat vagyunk, ami sikerünk egyik legfontosabb záloga! 

Együttműködési Megállapodás aláírása után Dr. Gábor Tamással, a Rotary Szeged Dóm elnökével a Csillag Autósiskola Ügyfélszolgálatának főbejárata előtt 

A csillagautosiskola.hu weboldal sütiket (cookie) használ. A honlap további böngészésével hozzájárul a használatukhoz. További információ!
Rendben