Az Árkáddal szemben | Tel.: +36 (62) 426 433
szte
Csillag Autósiskola Csillag Autósiskola Csillag Autósiskola
Csillag Autósiskola cím
csillagautosiskola.hu
Egyetemi partneri megállapodás

2010. július 8-án nagy megtiszteltetésben és szakmai elismerésben részesült iskolánk. Prof. Dr. Galambos Gábor a Szegedi Tudományegyetem Juhász Gyula Pedagógusképző Kar dékánja, és Pataki Bálint, a Csillag Autós és Motoros Iskola vezetője Együttműködési Megállapodást írtak alá. Ez a megállapodás egyedülálló Szegeden, és garancia arra vonatkozóan, hogy oktatásaink, és eredményeink méltóak a nagy múltú és tekintélyű Pedagógusképző Karon folyó oktató és nevelő tevékenység színvonalához.

2010. július 8-tól a Csillag Autós és Motoros Iskola a Szegedi Tudományegyetem Juhász Gyula Pedagógusképző Kar hivatalos szakmai partnere és képzési helye.

Elismerő oklevelet vehettünk át hivatalos partnerünktől, az SZTE Juhász Gyula Pedagógusképző Karának dékánjától a Karon folyó felsőfokú szakképzés 2010-es anyagi támogatásáért. Több támogatóval egyetemben számunkra fontos, hogy a nagy múltú és tekintélyű Pedagógusképző Karon folyó oktató és nevelő tevékenység továbbra is magas színvonalon valósulhasson meg.

​|Jogosítvány - Autósiskola - Szeged - Vezetői engedély - Forgalmi vizsga|

A csillagautosiskola.hu weboldal sütiket (cookie) használ. A honlap további böngészésével hozzájárul a használatukhoz. További információ!
Rendben