Az Árkáddal szemben | Tel.: +36 (62) 426 433
szte
Csillag Autósiskola Csillag Autósiskola Csillag Autósiskola
Csillag Autósiskola cím
csillagautosiskola.hu
Közlekedésre nevelés

Mivel Ön iskolánk iránt érdeklődik, feltételezzük, hogy szeretne megtanulni autót vezetni. Sőt egy magasabb szintre is szeretne eljutni, amit úgy neveznek, hogy KÖZLEKEDÉS.

Meggyőződésünk, hogy a megfelelő helyen jár. A CSILLAG Autósiskola a megyei autósiskolák közül az egyik legjobban felkészült oktatási intézmény. A megalakulása óta eltelt két évtized alatt egy kisváros lélekszámának megfelelő, több, mint 25.000 ember szerzett nálunk kis- és nagymotorra, valamint „B” kategóriára szóló vezetői igazolványt vagy engedélyt.

Szaktanfolyamainkra (szakoktatói, iskolavezetői, bel- és külföldi áru- és személyfuvarozói, taxis, targoncás) más megyékből, sőt néha az ország legtávolabbi szegletéből is érkeztek hallgatók. Továbbképzéseink is hasonlóképpen látogatottak.

A bevezetőben szándékosan nem a jogosítvány megszerzéséről teszünk említést, hanem „megtanulni autót vezetni” és a „közlekedés” kifejezést használjuk. Az oktatás minden fázisában az elsődleges célunk az, hogy tanulóink olyan szinten tanuljanak meg közlekedni, hogy kellő biztonsággal tudjanak részt venni napjaink nem mindig egyszerű, sőt időnként kaotikus forgalmában.

Határozott biztonsággal alkalmazkodjanak környezetükhöz, ahol a partnerek nem mindig a KRESZ szabályainak megfelelően közlekednek. Tehát ez az elsődleges cél, ami egyben feltétele a vizsgán való sikeres megfelelésnek is.

Ehhez megfelelő hátteret tudunk biztosítani a nálunk tanulni szándékozóknak. Korszerű, belvárosi, modern, klimatizált tanteremben a legfejlettebb számítógépes technikai eszközökkel, kiemelkedően magas színvonalú elméleti képzés folyik.

Tanulóink elméleti vizsgán elért eredményei átlagon felüliek!

A gyakorlati képzést egy 21 fős, felsőfokú szakoktatói végzettséggel rendelkező oktatógárda végzi. Két kollégánk a mopedek, valamint motorkerékpárok széles választékával a két kerekűek szerelmeseit is felkészíti a vizsgára.

A fenti szolgáltatásokra vonatkozó tájékoztatóban minden le van írva részletesen. Kérjük, olvassa el figyelmesen.

A vezetői engedély megszerzéséig a tanfolyamdíjon felül több járulékos költség (orvosi alkalmassági vizsgálat, vizsgadíjak, egészségügyi tanfolyam) is felmerül, ezek tételesen fel vannak sorolva. Ezekkel mindenképpen számolnia kell, mert ezek hatósági díjak. Ellentételezésként Ön azzal is számolhat, hogy gyakori akcióinkból eredően nem kell túl mélyen pénztárcájába nyúlnia.

Tanulóink elégedettségét bizonyítja, hogy az újonnan beiratkozottak 92%-a ajánlásra választja iskolánkat.

Eredményességünket jelzi, hogy a megyei szintű elsővizsgás megfeleltségünk átlag feletti.

|Jogosítvány - Autósiskola - Szeged - Vezetői engedély - Forgalmi vizsga|

A csillagautosiskola.hu weboldal sütiket (cookie) használ. A honlap további böngészésével hozzájárul a használatukhoz. További információ!
Rendben