Az Árkáddal szemben | Tel.: +36 (62) 426 433
szte
Csillag Autósiskola Csillag Autósiskola Csillag Autósiskola
Csillag Autósiskola cím
csillagautosiskola.hu
Türelmesen & korrektül

A Türelmes & Korrekt Autósiskola.
Szlogenünk alatt a következőket értjük:

Napjainkban ahhoz, hogy egy fiatalember el tudjon helyezkedni a munkaerőpiacon, sokféle felkészültség szükséges. Többek között rendelkeznie kell „B” kategóriás jogosítvánnyal is.

A mai kaotikus forgalomban ennek a megszerzése nem egyszerű feladat. A Csillag Autós és Motoros Iskola felismerte azt, hogy egy egyébként is agyonterhelt fiatalnak ez komoly kihívást, energiát és költségeket jelent. Azt a célt tűztük ki magunk elé, hogy ebben a nem könnyű helyzetben a nálunk tanulni kívánóknak a maximális szolgáltatást, segítséget fogjuk nyújtani.

Az iskola oktatóinak jelszava „Türelmesen és Korrektül”. Ebben a két szóban benne foglaltatik mind az, ami a vezetés megtanulásához és a sikeres vizsga eléréséhez szükséges. Egy vezetni megtanulni szándékozó fiatal (de idősebb) ember is joggal elvárhatja, hogy oktatója a maximális türelemmel, kedvességgel jó hangulatú vezetési gyakorlatokban sajátítassa el a szükséges ismereteket. A tanulás ne egy rémálom, hanem kellemes élményekkel teli folyamat legyen, amely évekre meghatározza a vezetéshez való viszonyt.

Korrektül! A cél, hogy tanulóink a befizetett tanfolyam díjért a maximális szolgáltatást kapják meg. Ez azzal kezdődik, hogy a vezetési óra, amely 50 percben van meghatározva inkább 55, mint 49 perc legyen. A tanulás szempontjából ez az idő a lehető legjobban ki legyen használva. Nálunk elképzelhetetlen, hogy a tanulót az óradíjért „várakozni” tanítják meg. A mi oktatóink arra törekszenek, hogy tudásukat lelkiismeretesen adják át tanítványaiknak. A köztudatban jelen van, hogy egyes autósiskolákban a tanulók ki vannak szolgáltatva az iskolának és az ott tevékenykedő oktatóknak.

Sajnos még mindig van olyan iskola Szegeden, ahol nem ritka az órán a tanulóval való durva viselkedés, kiabálás, az órák megcsonkítása, és az a cél, hogy minél tovább járjon a tanfolyamra a tanuló és minél több pénzt tudjanak így kisarcolni belőle.


A Csillag Autós és Motoros Iskolában olyan oktatói kollektíva dolgozik, akiknek meggyőződésük, hogy a tanulóval való „Türelmes és Korrekt” kapcsolat sokkal több hasznot hoz, mert az iskolából elégedetten távozó tanuló a legjobb reklám.

Az évi 7-800 beiskolázott tanuló közt végzett felmérésből egyértelműen kiderül, hogy akik a Csillag Autós és Motoros Iskolát választották, azok a 20 év alatt kialakított jó hírnév, az ismertség és az ismerősök, barátok ajánlása miatt tették ezt. Ez egy olyan „erkölcsi tőke” amit mi, az iskola vezetői folyamatosan óvunk, féltünk és vigyázunk rá.

Ez a garancia arra, hogy aki minket választ, nem csalódik és az elvárásainak megfelelő szolgáltatást kap.

Üdvözöljük leendő tanulóinkat a Csillag Autós és Motoros Iskola nevében:

Pataki Bálint
ügyvezető

​|Jogosítvány - Autósiskola - Szeged - Vezetői engedély - Forgalmi vizsga|

A csillagautosiskola.hu weboldal sütiket (cookie) használ. A honlap további böngészésével hozzájárul a használatukhoz. További információ!
Rendben