Az Árkáddal szemben | Tel.: +36 (62) 426 433
szte
Csillag Autósiskola Csillag Autósiskola Csillag Autósiskola
Csillag Autósiskola cím
csillagautosiskola.hu
close
Bán Róbert Rajmund
Bán Róbert Rajmund
Gyakorlati oktató

Bemutatkozás
Bán Róbert vagyok, 2003 óta tanítok gépjárművezetést. Kezdőként több autósiskolánál végezve gyakoroltam a szakmát. Most 42 évesen szakmailag megállapodva 5 éve dolgozok a Csillag Autósiskolánál. 1989 óta vezetek, nagy gyakorlati tudással, szeretettel végzem munkámat, adom át ismereteimet kezdő vezetőknek. Magyarországi és külföldi munkáim főleg a gépjárművezetéshez kapcsolódtak. Korábbi tanulmányaim között nevelési alapismeretekkel, erre épülő gyakorlattal tudom társítani a gépjárművezetés oktatását, olyan lépcsőzetességgel, amely egyénre szabott, sikeres. Közel 400-500 ember végzett idáig a kezeim között. Kezdő vezetői képzés mellett, már meglévő jogosítvánnyal rendelkező személyek a forgalomba való visszaszoktatását, gépjárművezetői ismeretek felelevenítését, szinten tartását évek óta vállalom. 

Időbeosztás
Az általam végzett munka, oktatás során mindvégig főállásban, csak és kizárólag az oktatással foglalkozva dolgoztam, dolgozok a mai napig. Ezért időbeosztásom a munkát vállalva, reggeltől folyamatosan késő délutánig tart. Természetesen igény szerint hétvégén is gyakoroltatok. 

Oktató gépjármű
Az általam használt oktatói jármű Hyundai Getz klímás kisautó. Előnye a fordulékonyság, könnyen kezelhetőség, kiláthatóság, és megfelelő dinamizmus. Mindenkinek csak ajánlani tudom!

Hitvallás
„Az élet olyan, mint az autóvezetés. Csak addig látsz, ameddig a fényszórók világítanak, de mégis megteszed az egész utat.” Szeretettel várok mindenkit!

Bán Róbert

A csillagautosiskola.hu weboldal sütiket (cookie) használ. A honlap további böngészésével hozzájárul a használatukhoz. További információ!
Rendben