Az Árkáddal szemben | Tel.: +36 (62) 426 433
szte
Csillag Autósiskola Csillag Autósiskola Csillag Autósiskola
Csillag Autósiskola cím
csillagautosiskola.hu
close
Bozsik József
Bozsik József
Gyakorlati oktató

Bemutatkozás
1978 óta vagyok oktató. Kis megszakításokkal szinte mindig ezzel foglalkoztam. Évekig az MHSZ Autósiskola elméleti és gyakorlati oktatója voltam. Öt éve a Csillag Autósiskola tanulóit képzem autóvezetésre. Több, mint 30 éves gyakorlattal még mindig szeretek oktatni. Az egyre nehezebb körülmények ellenére is csak a szépet látom a munkámban. Nálam a TANULÓ nagy betűvel van írva. Számomra Ő a legfontosabb, mert ez hozza a sikert. A siker a mozgatórugóm. A másik hobbim a tenisz. A pályára is a sikerért megyek fel. Csak a győzelem a fontos!! Ezért csak olyan tanulókat szeretek, akik szintén nagyon akarják a sikert!

Hitvallás 
Gyerekkoromtól oktató akartam lenni, hiszen az édesapám is oktató volt. Nagyon-nagyon sok tanulót kiképeztem már, és még mindig jó kedvvel dolgozok. 

Időbeosztás 
A hét minden napján tanítok, a szombat és a vasárnap is munkanap nálam. 

Oktató gépjármű
Most egy néhány éves diesel VW Golf Plussal 6-ossal, ami tökéletes erre a munkára. Nagy a tűrőképessége, ugyanúgy mint nekem. 
Mindenkit várok szeretettel! Jókedv, hahota, jogosítvány!  

A csillagautosiskola.hu weboldal sütiket (cookie) használ. A honlap további böngészésével hozzájárul a használatukhoz. További információ!
Rendben