Az Árkáddal szemben | Tel.: +36 (62) 426 433
szte
Csillag Autósiskola Csillag Autósiskola Csillag Autósiskola
Csillag Autósiskola cím
csillagautosiskola.hu
close
Kuhn Gábor
Kuhn Gábor
Gyakorlati oktató

Bemutatkozás
1982 óta van jogosítványom  (B-C-D-E kategóriák). 1987-ben szereztem meg a gépjárművezető-szakoktatói bizonyítványt. 1989-től kezdve (5 év megszakítással) foglalkozom tanulók képzésével. A Csillag Autósiskolánál 2006 óta dolgozom gyakorlati oktatóként. 18-19 év alatt kb. 6-800 embernek segítettem jogosítványhoz jutni. A Nyugat-Magyarországi Egyetem Geoinformatikai Főiskolai Karán szereztem diplomát. Hobbym lenne a sport, az utazás és az olvasás, ha lenne rá időm...

Hitvallás
Mindig is érdekelt az autózás, már fiatalon is türelmesnek véltem magam, és bíztam benne, hogy át tudom adni tapasztalataimat a felnövekvő nemzedék(ek)nek. Az évek múlásával a türelmem (és a tapasztalatom) inkább csak nőtt, nyugodtságommal a legtöbb feszült tanulót is kezelni tudom. Megpróbálok minden tanulót biztos tudással kiengedni a forgalomba.

Időbeosztás
Általában hétköznap reggel 7-től este 7-ig dolgozom rugalmas időbeosztás alapján. Hétvégén is alkalmazkodom a tanulók igényeihez. Érdemi szakmai munkát véleményem szerint kb. 15 tanulóval lehet végezni.

Oktató gépjármű
Egy Honda Jazz típusú autóval dolgozom (szervokormány, klíma, elektromos ablak, nyomatékos diesel motor). Az autó hossza 384 cm (rövid), könnyű vele parkolni.

A csillagautosiskola.hu weboldal sütiket (cookie) használ. A honlap további böngészésével hozzájárul a használatukhoz. További információ!
Rendben