Az Árkáddal szemben | Tel.: +36 (62) 426 433
szte
Csillag Autósiskola Csillag Autósiskola Csillag Autósiskola
Csillag Autósiskola cím
csillagautosiskola.hu
close
Meszlényi István
Meszlényi István
Gyakorlati oktató

Bemutatkozás
1965-ben szereztem hivatásos jogosítványt, 1975-ben kezdtem oktatni az ATI kötelékében. 1982-től az MHSZ Gépjárműiskolánál hivatásos gépjárművezetőket tanítottam.1993-tól egyéni vállalkozóként dolgoztam más szegedi autósiskoláknál. 2013 óta a Csillag Autósiskolánál is oktatok. Jelenleg nyugdíjas vagyok, így főállásban csak az oktatással foglalkozom.  A közel 38 év alatt 4000-4500 tanuló fordult meg a kezeim alatt. Többen a régi tanulóim közül, akik sokáig nem vezettek, visszajöttek gyakorlás céljából, sok ismerőst is küldtek hozzám vezetni tanulni.

Hitvallás 
Amióta 1965-ben jogosítványt szereztem, minden vágyam az oktatás volt, ennek érdekében 2 gyermek és munka mellett leérettségiztem, mert ez volt akkor a feltétele. Azóta szívvel-lélekkel ezt csinálom, ez az életem!

Időbeosztás 
A hét minden napján reggel 6-22 óráig bármely időpontban, és hétvégén a délelőtti órákban dolgozom. De egyéni igényekhez is igazodom.

Oktató gépjármű 
Opel Astra, minden extrával (klíma, szervokormány, szervofék, fűthető tükrök, állítható ülés és kormány, stb.) felszerelt gépkocsival dolgozom. Előnyei: kényelmes, tágas, könnyen kezelhető.

A csillagautosiskola.hu weboldal sütiket (cookie) használ. A honlap további böngészésével hozzájárul a használatukhoz. További információ!
Rendben