Az Árkáddal szemben | Tel.: +36 (62) 426 433
szte
Csillag Autósiskola Csillag Autósiskola Csillag Autósiskola
Csillag Autósiskola cím
csillagautosiskola.hu
close
Pataki Bálint
Pataki Bálint
Iskolavezető-tulajdonos

Pataki Bálint vagyok, az iskola vezetője és én fogom segíteni a felkészülését azokra a vizsgákra, amelyek sikeres letétele után megkapja a vezetői engedélyét. Manapság már ennek hiányában a munkaerőpiacon elhelyezkedni szinte reménytelen.

Biztosíthatom róla, hogy nagyon jó iskolát választott!

Iskolavezetőként megkövetelem munkatársaimtól, hogy a legmagasabb szakmai színvonalon folytassuk képzéseinket, mind a tanteremben, mind az utakon egyaránt. Magam több, mint 40 éve élek ebben a világban, amelyet Közlekedésnek nevezünk. Az alaptanulmányaimat a jármű szerkezettel kapcsolatban, mint közlekedési technikus zártam. Fiatalon, 26 éves koromban kerültem a Hungarocamion Nemzetközi Fuvarozó Vállalathoz, mint akkor az ország legfiatalabb kamionvezetője, aki nemzetközi fuvarozásban is részt vehetett.

Valamivel több, mint 10 év alatt több, mint 1 millió kilométert tettem meg a kamion volánjánál. Angliától Iránig, Svédországtól Szicíliáig, Görögországtól Kuvaitig megismertem Európa és Ázsia forgalmát, közlekedési kultúráját. A járművezetés oktatásához szükséges felsőfokú tanulmányaim végeztével, mint szakoktató dolgoztam több, mint 10 évig. 2006-tól, mint iskolavezető igyekszem a lehető legmagasabb színvonalon tanítani, taníttatni a jogosítványt szerezni vágyókat.

Életem során a gépjárművezetés szeretete életformámmá vált, amit igyekszem átadni tanulóimnak.

Remélem a jövőben lehetőségünk lesz arra, hogy Önnek is bebizonyítsuk elhivatottságunkat!

Jelenleg egy 2016-os évjáratú Toyota Auris D4D-vel, valamint egy Renault Clio Grandtourral vállalok oktatást, alkalmazkodva a tanulóim igényeihez. Az autó rendelkezik a legmodernebb biztonságtechnikai, és vezetést segítő felszereltséggel:

  • integrált tolatókamera,
  • Toyota Touch 7"-os érintőkijelzős képernyő,
  • bluetooth hanvezérlés,
  • bőr kormánykerék audio, és hangvezérléssel,
  • ülésfűtés,
  • szürkületérzékelő,
  • Toyota Safety Sense biztonsági csomag (TSS): Ütközés-megelőző rendszer (PCS), sávelhagyás-figyelmeztető rendszer (kormányzási beavatkozás nélkül (LDA), jelzőtábla-felismerő rendszer (RSA), automatikus távolsági fényszóró (AHB),
  • Toyota Touch 2 with GoPlus navigáció (magyar nyelvű),
  • Toyota Hotspot 

Bátran állíthatom, hogy ez jelenleg Magyarország egyik legmodernebben felszerelt oktatóautója. 

A csillagautosiskola.hu weboldal sütiket (cookie) használ. A honlap további böngészésével hozzájárul a használatukhoz. További információ!
Rendben