Az Árkáddal szemben | Tel.: +36 (62) 426 433
szte
Csillag Autósiskola Csillag Autósiskola Csillag Autósiskola
Csillag Autósiskola cím
csillagautosiskola.hu
close
Remzső Szabolcs
Remzső Szabolcs
szakoktató / driving instructor

Remzső Szabolcs vagyok, 2004-óta, közel 14 éve foglalkozom gépjármű-vezető elméleti és gyakorlati képzéssel. Jelenleg egy manuális váltós VW Golf 7-essel,  és egy automata váltós VW Golf 4-essel oktatok. Mindkét autó szabadon választható az oktatáshoz.

Módszerem, miszerint az első 10-15 óra először automata váltós autóval kezdődik, majd ezt követően váltunk a váltós autóra – jelentősen könnyíti, és felgyorsítja az oktatást, és ezt csak nagyon kevés oktató alkalmazza Szegeden.
 

Oktatási koncepcióm, hogy nem csak a vizsgára kell felkészülnie, és azon átmenni egy tanulónak, hanem a vizsgát követő időszakra is szeretnék jó vezetőket kiengedni a kezeim közül. Olyan vezetőket, akik teljesen egyedül is tudnak döntéseket hozni a közlekedési helyzetekben.


A nálam tanulókat olyan hétköznapi, de odafigyelést és gyakorlást igénylő helyzetekre is felkészítem, mint például az autópályán vezetés, GPS alkalmazása, és biztonságos használata a gyakorlatban, bevásárlóközpontok emeleti és mélygarázs szintjére való behajtás (pl. Árkád Szeged!). 
 

Mindezeken felül lehetőséget tudok biztosítani arra, hogy országúti vezetés keretében (min. 4 óra) a tanuló által kért helyekre is ellátogassunk (előzetes egyeztetést követően).


Azoknak a tanulóknak, akiknek rövid időintervallum áll csak a rendelkezésére a jogosítvány megszerzésére, külön megállapodás keretében is tudok lehetőséget biztosítani gyorsított, azaz intenzív oktatásra.

A csillagautosiskola.hu weboldal sütiket (cookie) használ. A honlap további böngészésével hozzájárul a használatukhoz. További információ!
Rendben