Az Árkáddal szemben | Tel.: +36 (62) 426 433
szte
Csillag Autósiskola Csillag Autósiskola Csillag Autósiskola
Csillag Autósiskola cím
csillagautosiskola.hu
Tanulóink visszajelzései
E-learning tanfolyamra jelentkezem

Szundi Judit *****
Érthetően előadott, befogadható KRESZ tanfolyam, életre és forgalomra nevelő gyakorlati oktatás.
A gyakorlati óráim jó hangulatát, biztatását és szigorát, ami elengedhetetlen a felelősségteljes vezetéshez, pedig köszönöm Pataki Bálintnak.  :) Élmény itt vezetni tanulni! 

Ádók Magdolna *****
Nagyon hálás vagyok és végtelen köszönet a Csillagnak, főleg Gáspár Józsefnek,aki mellett vezetni megtanulni egy élmény volt  :) korrekten, maximális türelemmel, jó hangulatban teltek az órák, a kellő szigorral.
Köszönök szépen mindent!  :)

Liszkai Krisztina *****
Végtelenül hálás vagyok a Csillag Autós Iskolának és oktatómnak, Kuhn Gábornak, amiért ilyen precízen és jól, sok sok türelemmel megtanított vezetni és sikeres forgalmi vizsgát tehettem elsőre!:) Az biztos, hogy itt nem kell aggódni amiatt, hogy kifut az ember az időből! ;)

Katona Nóri *****
A héten sikeres forgalmi vizsgát tettem elsőre, amely nem sikerült volna a legjobb oktatóm végtelennél is több türelme és kiváló szakértelme nélkül, amit ezúton is nagyon köszönök!  :)
Egy másik autósiskolából (nem szeretném megnevezni) iskolából közel 5 hónapos várakozás után jelentkeztem át a Csillagba, ahol azonnal el tudtam kezdeni a vezetést, és nem estem ki a 2 évből. Aki nem ér rá arra, hogy évekig elhúzódjon a jogsi megszerzése, annak tényleg csak ajánlani tudom a Csillagot, mert itt lehet haladni, ha tényleg akar az ember.

Pataky László *****
Elsőre sikerült átmennem hibapont nélkül  :D A vizsga után fél év vezetés kihagyás ellenére is gond nélkül vezettem az EU-ban Görögországban 1000km-t  :) Úgyhogy rendesen megtanítanak vezetni, annyi szent!  :)

Hegyesi Viktória *****
Bátran tudom ajánlani a Csillag Autósiskolát! Tantermes elméleti oktatásra jelentkeztem, ahol az Oktatónk profin elmagyarázta a KRESZ-t, az egész csoportnak elsőre meglett a vizsgája! A gyakorlati oktatás során nekem nagyon szimpatikus volt, hogy rendkívül türelmes volt velem az oktatóm, ezért nem stresszeltem magam az órák előtt. A vizsgafeladatokat számtalanszor elgyakoroltuk, ami nagyon jól jött a vizsgán. Érdemes választani a próbavizsga lehetőséget, ugyanis az "éles" vizsga előtt lehet tesztelni a tudásodat, nekem ez nagyon sokat számított a forgalmi vizsgán, ami persze elsőre meg is lett! Köszönöm a sok segítséget Gyöngyinek az Ügyfélszolgálaton!

Katalin Tóth-Kovács *****
Professzionalitás&türelem= CSILLAG!  :) Most vizsgáztam sikeresen "A" kategóriából. Köszönöm a profi felkészítést a Csillag Autós-Motoros Iskolának, ahol alap órákkal mindenből elsőre átmentem! 6 éve ugyanitt tettem sikeres vizsgát autóra, ahol szintén csak pozitív tapasztalatokat szereztem. Ha a jövőben kamionra is mennék, akkor is Benneteket fogok választani!  :D  :D  :D
Hálásan Köszönök Mindent!!!!!!!

Fehér Ákos *****
Gyorsított tanfolyamon vettem részt, 2 hónap alatt sikeres vizsgát tettem, amire csak álmomban gondoltam  :) azok után hogy 1 hónapunk volt már csak hátra...
Azoknak tudom ajánlani a Csillag Autósiskolát, akik máshol csak szenvednek, és nem tudnak haladni. Közel másfél évig húzódott a gyakorlatom egy mini iskolánál, míg egy ismerősöm a Csillagot ajánlotta. Ezúton is köszönöm neki! Aki minőségi, és haladós oktatást szeretne, annak mindenképpen ajánlom ezt az iskolát! Motorosra is mindenképpen ide fogok jönni!
Üdv: Fehér Ákos


Tűhegyi Sára *****
Köszönöm a Csillag Autós és Motoros Iskolának, oktatók közül is Németh Zoltánnak aki által sikeres forgalmi vizsgát tettem  :) Nagyon figyelmes,határozott megbízható oktató és nem mellesleg hatalmas türelemről tett nekem tanúbizonyságot!!! Sok sok hülyeséget amit locsogtam fecsegtem,magamba beszélést és egyéb különös észrevételeimet egy mosollyal vette tudomásul, olykor-olykor fejfogással  :D  :DÓráink véleményem szerint vidáman,jó hangulatban teltek kellő szigorúság mellett! Nyugodt szívvel tudom és merem ajánlani oktatómat kicsit hebrencs, szeleburdi tanulóknak is  :D Minden jót kívánok Nektek  :)

Medvegy Zita *****
A Csillag Autósiskolában szereztem meg a jogosítványomat. Elsőre sikerült minden vizsgám, pedig budapesti vagyok, úgyhogy még a magabiztos helyismeret sem volt meg a gyakorlati órák alkalmával. Az oktatóm mindenre felkészített! Csak ajánlani tudom mindenkinek! A legeslegjobb autós suli Szegeden! Imádtam!  <3


Császár Ferenc *****
Nagyon fantasztikus iskola. Nagyon korrektek voltak hozzám. Mindenkinek szívből ajánlom. Előtte sajnos nem sikerült átmennem, de átjöttem ebbe az iskolába és elsőre sikeres vizsgát tettem. Köszönöm!  :)


Lipcsei Anita *****
Nagyon korrekt iskola, mind elméleti-, mind a gyakorlati oktatásban. Alapos tudást kaptam, amit már lassan fél éve, naponta használok a szegedi forgalomban. Az iroda dolgozói nagyon kedvesek, az oktatók felkészültek. Mindenkinek csak ajánlani tudom, főleg az oktatómat, Toldi Gábort, a legjobb szívvel ajánlom! Köszönöm!


Penjov Kriszta *****
Köszönjük a sok türelmet és a ránk fordított időt,energiát, a kellő figyelmet, "szigort" Meszlényi István oktatónak, általa sikeres forgalmi vizsgát tettünk. Hála neki, megtanultunk mindent, amire szükségünk lehet vezetés terén, az órák mindig jó hangulatban teltek és bármikor bizalommal fordulhattunk hozzá, minden jót kívánunk ezúton is Neki! Mindenkinek csak ajánlani tudjuk, ahogy az iskolát is!!!  :) - Fodor Ádám Martin és Penjov Krisztina

Magdits György *****
Teljes mértékben megbízható a Csillag Autós és Motoros Iskola. Pataki Istvánnál tanultam vezetni és neki köszönhetően sikerült elsőre levizsgáznom. Sokkal barátságosabb, mint az átlag oktatók így sokkal nagyobb kedvel lehet minden alkalommal menni. Poénkodások mellett komolyan és szigorúan vette a feladatokat és ezeknek köszönhető a siker.

Sutus Anita *****
Elméleti és gyakorlati oktatás terén is meg vagyok elégedve az iskolával! Sikeres gyakorlati vizsgát tettem elsőre, egy hónap felkészülés után a gyakorlati oktatómnak köszönhetően (Gáspár Ferenc), aki heti több alkalommal tudott vállalni.  :) Csak ajánlani tudom ezt az iskolát, nálam kiérdemelte az 5 csillagot.  :D

Ludányi Bendegúz *****
Egy gyorsitot tanfolyamon vettem részt . Sokan mondták hogy nem lesz meg túl gyors tempó . 
Én azt vallom hogy ha felyben ott vagy akkor mindent megtudnak tanítani . Nagyon higgadt emberekkel dolgozhatsz együtt. Én javaslom mindenkinek . Barki képesrá hogy megcsinalja .

Bureau Angéla *****
Onismeret, elkotelezettseg, rahangolodas, a tudatalatti bolcsesseg atultetese a mindennapokba - nem, ez korantsem egy ujabb spiritualis tanfolyam ajanlolevele! Ellenkezoleg: mindezt Pataki Balint oktatotol kaptam ajandekba egy elsore sikeres forgalmi vizsga melle, amelyre szuk egy honap alatt keszitett fel. Halas vagyok, hogy Balint felkarolt, es nagylelkuen atadott nekem egy eletre szolo tapasztalatot mesteri iranyitasa, tokeletes odafigyelese, rugalmassaga es nem utolso sorban rendkivuli szakmai tudasa segitsegevel. Koszonetem a Csillag Autos Iskola minden kedves munkatarsanak, kulonoskepp a szivelyes, baratsagos adminisztrator holgyeknek! 
Bureau Angela

A csillagautosiskola.hu weboldal sütiket (cookie) használ. A honlap további böngészésével hozzájárul a használatukhoz. További információ!
Rendben